Atuty:
I: Mocarny
II: Szczęściarz - W przypadku braku sukcesów podczas rozsądzania akcji lub rzutu na Wytrzymałość Atut zamienia ten wynik na 1 sukces. Do użycia raz na dwa tygodnie.
III:
IV:
Bardzo fajnie Szkwał wyszedł ^^ A może miałabyś ochotę narysować Modliszkę? ^^ Szczerze mówiąc wydawało mi się, że już kiedyś się zgłaszałam, ale może mi się coś źle zapamiętało xP
Atuty: I Spostrzegawczy - Jednorazowo +1 do Percepcji
II Chytry przeciwnik - W czasie pojedynku/misji/raz na dwa tygodnie w polowaniu/wyprawie smok może utrudnić akcję swojego przeciwnika, który ma dodatkowe +1 do ST.
III Poszukiwacz - Raz na dwa tygodnie smok znajduje na polowaniu klejnot, niezależnie od tego czy go szuka. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona. Ostatnie użycie: 25.12.15
Płeć: Samiec Księżyce: 94 Rasa: Pustynny Partner: Kto się odważy?
Wysłany: 2016-01-06, 00:25
Ciche Wody - http://vixiak.deviantart....-Wody-582637739 (klik)
Jak będziesz chciał większy format, np. zbliżenie na pyszczor, to mów, bo mam 4kx4k na dysku. Proszę nie patrzeć na kamień, nie umiem kamieni i ogólnie teł u.u Nigdy więcej. I sorry, że tak późno, miało być jeszcze w grudniu, ale miałam kryzys. ;c
.Barwy wojenne na ciele Cichego coś nie pasują do tych które ma na pysku, ale nie jest źle! Jest dobrze!
Ale i tak najbardziej z nowych podoba mi się Sombre i Lenara. Pierwszą za pysk, drugą za całokształt. Świetnie wyciągnąłeś jej egzotyczność którą w Lenarze uwielbiam.
A co do prezenciku... Meheh, podoba mnie się. I jakoś czuję w tym Suba, kojarzy mi się z planami jakie mam co do jego charakteru.
Ps. Niech Szaleniec w końcu dorośnie ::v.
Wysłany: 2016-01-06, 01:42
Dziękuję za komentarz, my sexy beast <3
Z Lenki jestem dość zadowolona przyznam.
Cieszę się, że prezencik się podoba. Przy Subtelu się starałam, Kerrciu już niestety na szybko, co widać, bo kolory się gdzieniegdzie nie zgadzają. xD
Super Podoba mi się sposób w jaki rysujesz łuski, widzę tu silny wpływ Harriet zwłaszcza u Sombre. Ale to dobrze! Przecież od kogoś musimy się uczyć. Miło się patrzy jak twoje arty stają się coraz lepsze ^^ Lenara <3
No i OC zacny!
Wysłany: 2016-01-07, 15:37
Harriet pokazała mi parę fajnych sztuczek, których używam, ale akurat kształt łusek jest u mnie zawsze całkowitą improwizacją
Ostatnio sporo osób mi mówi, że robię jakieśtam postępy, więc chyba coś w tym jest. Bardzo się cieszę Dzięki, Chłodniku.
[ Dodano: 2016-01-13, 04:22 ]
Prezent dla Harriet, jej OC Roshell.
Lista próśb (będą się robić w zależności od weny i czasu)
1. Dzika
2. Viol
3. Apokalipsa
4. Dynamika
5. Modliszka
6. Babcia
7. Popielaty
8. Błysk
(na razie nie przyjmuję nowych)
_________________ "Szaleństwo nie jest niedorzeczne: otóż im bardziej szalone, tym bardziej logiczne, tym bardziej wyrafinowane, tym bardziej wymowne, tym bardziej olśniewające." George Bernard Shaw
"[...] szaleństwo, prawdziwe szaleństwo zdolne jest przebić pięścią mur."Terry Pratchett
Atuty:
~ Silny(jednorazowo +1 do Siły) ~ Chytry przeciwnik(w czasie pojedynku/misji/raz na dwa tygodnie w polowaniu/wyprawie smok może utrudnić akcję swojego przeciwnika, który ma dodatkowe +1 do ST) ~ Czempion(Raz na walkę smok ma 1 dodatkowy sukces do ataku fizycznego. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona.)
Wow! Jaki progres. Oczy faktycznie świetne. Oraz te łuski na dolnej szczęce mi się bardzo podobają. Daję 12/10, bo ja bym nie umiał nawet ładnej kreski zrobić digitalem :B
,,Kiedy walczysz z potworami uważaj by nie stać się jednym z nich. Bo kiedy długo patrzysz w Otchłań, Otchłań zaczyna patrzeć w ciebie." ,,Ten, kto raz nie złamie w sobie tchórzostwa, będzie umierał ze strachu do końca swoich dni"
U:B1 Atuty:Szczęściarz ( W przypadku akcji rozsądzonej niepowodzeniem (lub akcji utrudnionej) Atut daje automatyczny 1 sukces. Do użycia w pojedynczej akcji raz na dwa tygodnie w polowaniu/misji/jednym z etapów leczenia lub raz na pojedynek. Evolution of Suntrux
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum