Jak w tytule tematu i dlatego bardzo prosiłabym Was wszystkich o pomoc.
Na początek potrzebuję informacji o wszystkich rodzonych dzieciach Iskry Nadziei. Byłabym niezwykle wdzięczna za udostępnienie mi danych dotyczących tych postaci: avki/opisy wyglądu, najnowsze imiona, płeć...Jeśli coś wiecie, cokolwiek, to napiszcie w tym temacie. Będę tu też oczywiście pytać o każde kolejne pokolenie aż do obecnego.
Temat jest również do użytku innych osób, które chciałyby zrobić sobie drzewko genealogiczne, więc śmiało można pytać o smoki i dane, o które Wam chodzi.
Atuty: I Spostrzegawczy - Jednorazowo +1 do Percepcji
II Chytry przeciwnik - W czasie pojedynku/misji/raz na dwa tygodnie w polowaniu/wyprawie smok może utrudnić akcję swojego przeciwnika, który ma dodatkowe +1 do ST.
III Poszukiwacz - Raz na dwa tygodnie smok znajduje na polowaniu klejnot, niezależnie od tego czy go szuka. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona. Ostatnie użycie: 25.12.15
Osobiście już zrobiłam sobie notatki na kartkach kto jest czyim dzieckiem z aktualnego SWS i może kiedyś uzupełnie
A T U T Y: II.Pamięć Przodków - Smok zna słabe punkty drapieżników, przez co ma -1 do ST do Ataków/Obron podczas walki z nimi. III. Tropiciel - Raz na dwa tygodnie smok znajduje na polowaniu zwierzę dające 4/4 mięsa, niezależnie od tego czy go szuka. (8.10)
Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona. IV.Znawca Terenów - Raz na dwa tygodnie smok napotyka na polowaniu zdobycz [4/4], kamień (13.09).
IV. Wybraniec Bogów - dodatkowy 1 sukces przy rzutach na dowolnie wybraną przez siebie akcję raz na pojedynek, czy polowanie(raz na 2 tygodnie) P O S I A D A N E:
1X Żeton Złoty, 1X Żeton Srebrny, 2X Żeton Brązowy
Dzięki, ale tych danych jest tyle, że wątpię czy cokolwiek wyjdzie z moich początkowych planów. Zastanawiam się nad stworzeniem skróconej wersji, zawierającej tylko najistotniejszą część rodziny.
To poprostu użyj mojego drzewka? Same najważniejsze smoki, po prostu uzupełnij do siebie!
A T U T Y: II.Pamięć Przodków - Smok zna słabe punkty drapieżników, przez co ma -1 do ST do Ataków/Obron podczas walki z nimi. III. Tropiciel - Raz na dwa tygodnie smok znajduje na polowaniu zwierzę dające 4/4 mięsa, niezależnie od tego czy go szuka. (8.10)
Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona. IV.Znawca Terenów - Raz na dwa tygodnie smok napotyka na polowaniu zdobycz [4/4], kamień (13.09).
IV. Wybraniec Bogów - dodatkowy 1 sukces przy rzutach na dowolnie wybraną przez siebie akcję raz na pojedynek, czy polowanie(raz na 2 tygodnie) P O S I A D A N E:
1X Żeton Złoty, 1X Żeton Srebrny, 2X Żeton Brązowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum