IMIONA Kwari→Żarliwy Kolec→? Kwari → pierwsze imię jegomościa Kwariego i obecnie jedyne. Dlaczego akurat "Kwari"? Szczerze to sama nie wiem. Jakoś tak mi naszło na język i się spodobało, to wzięłam x,D. Obecnie nie żałuję wyboru bo pasuje to do niego i co mogę więcej powiedzieć. Kwari to po prostu Kwari, bez większego uzasadnienia!
Żarliwy Kolec → adepckie imię młodzika o niewyparzonym jęzorze. Wzięłam je ponieważ niezbyt miałam inne w głowie x,D. Wzięło się z tego, że przez około godzinę szukałam czegoś co będzie do niego pasować. Z resztą, na trop naprowadziła mnie propozycja miłej osóbki z "Gorliwym". Dziękuję!]
RELACJE Urzara {Przebłysk Wspomnień}→ kochana mama! Obecnie Kwari ma raczej dobry kontakt ze swoją matką i nie wyobraża sobie życia bez niej. Raczej zawsze dobrze będzie wspominać dzięki niej i swojej siostrze, Zorzy, pisklęce czasy. Często się bawili gdy był jeszcze bardzo malutki, to ona opowiedziała mu trochę o tym świecie i pokazała piękno z młodzieńczego życia. Zorza {Zgubna Słodycz}→ ukochana siostra. Raczej obecnie ma z nią najlepszy kontakt i jest z nią najbardziej na tę chwilę związany. Uwielbia z nią spędzać czas i brykać po łąkach. Może i nie okazuje swoich uczuć, ale mimo wszystko bardzo ją kocha i mam szczerą nadzieję, że to się nie zmieni! Delavir→ Kwari w stosunku do Delavira nie ma wrogiego nastawienia. Wręcz przeciwnie! Bardzo szanuje samotnika i uwielbia wysłuchiwać o jego historiach. Piórko papugi, które dostał od niego na pierwszym spotkaniu na pewno nie zostanie porzucone w kąt. Kwari ma zamiar zrobić sobie z niego wisiorek, którego nie będzie zdejmować. Mam skrytą nadzieję, że będzie to owocna przyjaźń! Nubes {Błękit Nieba}→ Ciocia Błękit, jak na razie nie mają stosunków specjalnie wysokich. Raczej czysto rodzinne, jeśli mogę tak to nazwać!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum