Może ktoś mnie przebił, ale co zaszkodzi spróbować?
(Możliwe, że) rekord zdobytych Punktów Zwierzyny - Zmora Opętanych. 72 są potwierdzone, a kolejne ponad 10 było-nie-było, bo pod koniec życia postaci (czyli ostatnie 2 miesiące :v) nie składałam raportów z PZ. Shame on me, yeah.
Wydaje mi się, że to są rekordy indeed, przynajmniej na chwilę obecną, to tutaj wstawię; niech będzie jakaś pamiątka jak już będę long gone. Chyba, że temat zostanie usunięty, sounds like something I would do, hyhy
Cytując chociażby Eskę na poprzedniej strony lata temu - duma z postaci, bo pobiła wszystkie moje poprzednie pod względem osiągnięć. Nie chcę zamiatać tych acziwmentów pod dywan i udawać, że ich nie ma.
Stan na 04.08.2020:
• Najwięcej ran krytycznych zadanych smokom; 10 krytycznych (z czego 3 przypadają Lustrze Katamu, gdy Infamia miała już te 9 kostek) i 2 śmiertelne.
• Najwięcej przeżytych ran krytycznych; zaliczone 2 śmiertelne i 4 krytyczne.
• Na powyższe składa się też bycie pierwszą postacią w historii forum, która zdobyła Gwiazdę Śmierci i Nieśmiertelnego.
• Najwięcej PH zdobytych ogółem, licząc te zdobyte naturalnie połączone z tymi z nagród, w 99% z misji zwiadowczych. Rekord PH zdobytych "na czysto" trzyma obecnie Barbarzyński Pogrom i są to, obecnie, 52! I'm proud, my brother. Tak czy inaczej, Infamia na razie dysponuje 40 PH zdobytymi w faktycznych walkach oraz 34 z nagród, co daje wynik 74 PH zdobytych ogółem.
• Z mniejszych osiągnięć, największa ilość odbytych misji zwiadowczych. Obecnie jest to 16.
• Rekord posiadanych w ciągu życia smoka kompanów - łącznie było ich siedem, a doszło do tego za sprawą częstego ich zmieniania. xD Obecnie postać posiada 3 i chyba już z takich rekordów nie-rekordów, bo to błahostka, jest posiadanie jednocześnie 3 żywiołaków.
• I jeszcze największa ilość zdobytych osiągnięć in general, obecnie jest to 20 tytułów (z czego 2 razy jest to Dyplomata, bo dla dwóch różnych ras rozumnych).
_________________ ~
I ~ OSTRY WZROK | Wszystkie testy percepcji na polowaniu oparte na wzroku [kamienie szlachetne] mają dodatkową kość.
II ~ EMPATIA | Stałe -2 do ST przy testach na mediację.
III ~ NIESTABILNA | Dodatkowa kość do testów na moc. W przypadku niepowodzenia, magia zadaje Infamii ranę ciężką.
IV ~ NIEUGIĘTA | Na chwilę przed omdleniem Mahvran jest w stanie zadać swojemu rywalowi cios, przed którym może on próbować się obronić mając +4 ST do akcji.
V ~ NIEULĘKŁA | Bez znaczenia czy to wiedźma wyzwała smoka na pojedynek, czy została zaskoczona przez drapieżnika na polowaniu, to do niej należy pierwszy ruch. Dodatkowo przeciwnik ma +1 ST do swojej akcji w pierwszej turze.
VI ~ REGENERACJA | Raz na tydzień Mahvran może samoistnie wyleczyć jedną ranę lekką lub obniżyć powagę jednej z pozostałych ran [nie dotyczy krytycznej i śmiertelnej]. Nie można użyć tego atutu podczas trwania walki. Ostatnie użycie: 01.01.
VII ~ ZDRÓW JAK RYBA | Szansa na wystąpienie chorób i powikłań spada z 30% do 10%. O pojawieniu się ich świadczy tylko wynik 1 z rzutu k10.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum