Imiona
Zorza jest moim pierwszym, tak poważnym podejściem do SWS i mogę wam powiedzieć, że niezwykle żałuję, iż nie zaczęłam grać wcześniej. Długo tułałam się po różnych forach, nim do was przyszłam.
Co do samej Zorzy, bo już zaczynam gadać o wszystkim, to zwykle na pierwszą postać robię babeczkę, a dopiero potem męskie alty, także płeć nie była zagwozdką. Imię Zorza jest dość...randomowe. Dużo osób ma polskie imiona, więc nie chciałam odstawać. Nie było za tym nic grubszego.
Wygląd
Zainspirował mnie jeden z artów, które stworzyła Urzara. Niebieski i róż, to najlepsze połączenie, więc chociaż Zorza pod kątem genetycznym jest trochę naciągana, to jednak bardzo się cieszę z efektu końcowego. Nie pamiętam kiedy ostatnio miałam tak dobrze zaprojektowanego, pod kątem wyglądu, OCka. Zwykle leciałam na artach z devianta, więc nigdy nie tworzyłam bardziej zaawansowanego smoka. Zorza jest taką pierwszą próbą. Myślę, że całkiem ładną próbą.
Osobowość
Poszłam trochę bezpiecznym torem, bo bardzo się bałam eksperymentów. Także Zorza, chociaż miękka klucha, to jednak odpowiada mi w rozgrywce. Nie mam pojęcia co z niej finalnie mi wyjdzie, ale ja ją bardzo lubię i ciekawa jestem co przyniesie jej przyszłość. Takie moje oczko w głowie.
Atuty Wytrwała
Jednorazowo +1 do Wytrzymałości
Chytry Przeciwnik
+2 ST do akcji przeciwnika raz na pojedynek/polowanie/raz na dwa tygodnie
w wyprawie/misji/polowaniu łowcy. Ostatnie użycie: xx.xx
Konsyliarz
-1 ST do magicznego etapu leczenia, jeśli smok leczy z minimalną liczbą rodzajów ziół
Wybraniec Bogów
+1 sukces do akcji raz na walkę/polowanie/raz na tydzień w leczeniu/raz na
dwa tygodnie w polowaniu łowcy/misji. Ostatnie użycie: xx.xx
Jednorożec - Łuna - KK |S:1|W:1|Z:1|M:2|P:3|A:1|
|B,Skr,Śl,MP:1|MA,MO:2|
#cc6699 | #bac7ff
Ostatnio zmieniony przez Zgubna Słodycz 2021-01-10, 19:37, w całości zmieniany 159 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum