Dzięki dobroci Uśmiechu, mogę wstawić tu swoje prace (wdzięczna tak bardzo *^*)
1. Jaskiniowy Kolec (Jeśli chcecie zobaczyć to musicie wygimnastykować szyję)
2. Symboliczny szkic (Starość nie radość )
3. Portret kobiety (ta smuga na jej ustach to odbijający się ołówek, pardon)
2 i 3 są moimi starszymi pracami. Portret ma około roku, a szkic od półtorej do dwóch lat.
Z góry przepraszam za słabą jakość zdjęć, niestety nie dysponuję lepszym sprzętem ;p
Ekwipunek:
# Pożywienie:Mięso 5/4 | Owoce 0/4 # Kamienie szlachetne:5 [bursztyn, malachit, onyks, diament, akwamaryn]
# Inne:5x lulek czarny, runa ataku pazura, runa ochrony przed pazurem
# Niefabularne: 2x żeton złoty, 2x żeton srebrny, możliwość zdobycia kompana o wartości 3 kamieni szlachetnych
Płeć: Pustynny Księżyce: 94 Rasa: Samiec Partner: Kto się odważy?
Wysłany: 2014-12-21, 00:35
Łoo. Jaskiniowy wyszedł mega. Lepszy niż w oryginale! Serio. Szkoda że nie przyciskasz ołówka mocniej, byłby wyrazistszy. Ale ogólnie aż sobie zapisałam.
Portret kobiety - szacun. Ja ludziów nie umiem rysować. :< Masz skilla!
Gdyby nie Knąber (Wiem że źle piszę, ale mi wygodniej w myślach i śpi mi się z tym lepiej), to bym nie odnalazł twojej galerii. D:
Szkoda że tak rzadko rysujesz. Wąska lista twoich prac nie pozwala mi zdecydować które dzieło jest najlepsze. Ale ze wszystkiego podobało mi się wszystko, a najbardziej uroczy był ten smoczak.
A co do Knąberskich wypocin, to najbardziej przypadły mi do gustu dwie pierwsze pozycje. Fajnie wyszedł Jaskiniowy muszę przyznać.
Normalnie jednak polecą hejty za:
Niemożność obrócenia swoich prac o 90 stopni .-.
TinyPic.. NA PRAWDĘ TINY PIC? To tak jakby zamiast google użwać binga, a zamiast sws grać na DW. ...ups.
Coś, o czym powinienem powiedzieć już wcześniej: Najmocniej przepraszam wszystkich którzy przez moją nieobecność mieli zatrzymane postępy w fabule. Ostatnie 10 księżyców tej postaci były trudne. Nie miałem własnego prywatnego dostępu do forum oprócz komórki, a później miałem wyjazd do Niemiec. Próbowałem jeszcze przez pierwsze tygodnie jakoś dać radę, ale z czasem po prostu mój optymizm sam mnie oszukał. Rozwiązanie było proste, wystarczyło żebym zgłosił nieobecność. Długą. A jednak z jakiegoś powodu uznałem że dam radę, skupię się na najważniejszych rzeczach i gdy uzyskam jakiś swobodniejszy dostęp do forum, to również wznowie fabuły oraz rozpocznę kolejne, obiecane innym userom.
No, raczej już tej obietnicy nie spełnię. Dziękuje więc wszystkim za przeprowadzone fabuły, bo każda z nich była wyjątkowa. Szczególnie dziękuje temu murzynowi, temu piasku, kurczaku, brykietowi, tej, co poczęstowała mnie ciasteczkami, grubemu chłopcu, skwarkowi, gfghh, wicherkowi, Apo, siłce, waszce i wszystkich innych, o których nie wspomniałem a wspomnieć należeć by było. Wielbię was wszystkich <3
Faktycznie jakość obrazu jest koszmarna, a tinypic tylko jeszcze ją pogarsza. Polecam ifotos ;p
Ale tak, szkoda, że jednak twardy ołówek i niewyraźne linie, bo obrazki są cudowne. Zwłaszcza kobieta mi się podoba i zapewne gdyby była w digitalu, w kolorze itd, błagałabym o tą pracę, gdybym dalej grała na ludzkich forach xD
Smoczka ledwo widziałam, ale to co widziałam bardzo mi się spodobało, symbolika również.
Szyder ^^ Pracuj dalej na tablecie, opłaci się
Wybraniec Bogów ~ Smok ma dodatkowy 1 sukces przy rzutach na dowolnie wybran? przez siebie akcj? raz na pojedynek, misj? czy polowanie
Płeć: Pustynny Księżyce: 94 Rasa: Samiec Partner: Kto się odważy?
Wysłany: 2014-12-21, 10:53
Dzięki, Marazm
Ailla, jak tylko ogarnę studia, czyli pewnie po sesji biorę się ostro za pracę na tablecie. W chwili obecnej zaś tworzę sobie ołówkiem nowy avek, jeśli się uda, to niedługo będzie. (;
Ailla - dzięki! Szukałam jakiegoś dobrego hostingu zdjęć (imageshack wymaga logowania, imm.io ma problemy techniczne). Skorzystam z tego co mówisz i zobaczymy jak to wszystko wypadnie. Przede mną jeszcze kilka prac
Marazm - spoko, już wszyscy przekształcają moje imię :F
Co do obrócenia pracy, właściwie ja mam taką możliwość, ale jestem leniem i dbam o waszą kondycję
O hostingu się już wypowiadałam.
W następnej kolejności poleci Uśmiech i Ailla. Hihihi, już nie mogę się doczekać efektów końcowych *V*
Poszłam za radą i skorzystałam z ifotos, więc mam nadzieję, że jakość choć trochę się poprawi. Poza tym wyjątkowo rysowałam ołówkiem miękkim (żeby było bardziej widoczne)
Ekwipunek:
# Pożywienie:Mięso 5/4 | Owoce 0/4 # Kamienie szlachetne:5 [bursztyn, malachit, onyks, diament, akwamaryn]
# Inne:5x lulek czarny, runa ataku pazura, runa ochrony przed pazurem
# Niefabularne: 2x żeton złoty, 2x żeton srebrny, możliwość zdobycia kompana o wartości 3 kamieni szlachetnych
Bogowie niech mają w opiece samicę
Co powstawszy z morza i oddechu czaszy
Powraca w błoto, Życie, Ziemię, wytrwale, zawile
I patrzy, i mówi, prowadzi, i daje, w spokoju,
Jak śnienie; I dla rodziny tę całą ziemię poruszy
Wezwie tysiąc nóg, pancerzy, powoła ciemnicę
Ruchliwą i żywą, ale tylko na chwilę,
Tylko na moment, bo broni, nie straszy
Bogowie niech mają w opiece samicę
Co potrafi szeptać nie tylko do roju
Ale i przemawiać do najskrytszej duszy ~ Honi o Szeptusze #00FF66
Atuty: Boska Ulubienica ~ Raz na polowanie/dwa tygodnie wyprawy/polowania/misji smok spotyka duszka lub boską manifestację. Spotkanie to owocuje o połowę większą nagrodą niż jest to dopuszczalne w przypadku "czegoś niespodziewanego".
Niezdarna Wojowniczka ~ Kiedy smok jest atakowany fizycznie, atakujący ma dodatkowe +1 do ST
Twarda jak diament~ -1 do ST we wszystkich rzutach na Wytrzymałość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum