Śliczny jest, śliczny <3. Jedyne, co uderza, to że jest zdecydowanie bardziej czarny niż szary .
"To [maddara]... uzależnia, przyznaję. Jest jak upojne ziele, którego w każdej chwili chcesz więcej i więcej, niekoniecznie potrafiąc to pragnienie zatrzymać. Ale ja nie chcę go zatrzymywać" - Kruczopióry
Do woli uczę i pomagam wszystkim smokom oprócz tych, których Kruczopióry nie lubi (a te, których nie lubi, o tym wiedzą).
Żetony:2 x złoty (wrzesień, listopad), 3 x srebrny (MG czerwiec, wrzesień, grudzień)
Szczęściarz:W przypadku akcji rozsądzonej niepowodzeniem (lub akcji utrudnionej) Atut daje automatyczny 1 sukces. Do użycia w pojedynczej akcji raz na dwa tygodnie w polowaniu/misji/jednym z etapów leczenia lub raz na pojedynek. Niezdarny wojownik:Kiedy smok jest atakowany fizycznie, atakujący ma dodatkowe +1 do ST. Mistyk:Raz na walkę smok ma 1 dodatkowy sukces do ataku magicznego. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona. (ostatnie użycie w świątyni: 4 lipca) Magiczny śpiew:Jeśli smok zanuci podczas swojej akcji, jego przeciwnik gubi swoją turę (nie może obronić się przed atakiem nucącego lub nie przeprowadza swojego ataku). Do użycia raz na pojedynek/misję/polowanie/co dwa tygodnie w wyprawie lub polowaniu łowcy. Poświęcenie:Raz na atak smok może dodać jeden sukces kosztem rany lekkiej. Musi jednak określić użycie atutu przed atakiem.
Atuty:
I: Mocarny
II: Szczęściarz - W przypadku braku sukcesów podczas rozsądzania akcji lub rzutu na Wytrzymałość Atut zamienia ten wynik na 1 sukces. Do użycia raz na dwa tygodnie.
III:
IV:
Uśmiech coby już po wieki groził niczym władca wielki, czuł się jak Bóg wszechmogący, choć gra rolę wiarołomcy.
Bursztynowe Zwierciadło [Usunięty]
Wysłany: 2015-12-28, 22:01
Ej, bardzo podoba mi się ten błękit, jest przepiękny... No i skrzydła i ten pysk... W kolorze wygląda to naprawdę zachwycająco, a Zimka tutaj ma ochotę się ściskać, tak mi się ten kolor podoba xD
Niceeee kurczę nie wiem co powiedzieć, Chłodek wygląda cudownie ^^ wszędzie futerko no i te skrzydła. One mnie chyba najbardziej zachwyciły *-* co do kolorków, to Chłodek ma granatowe szpony ale to szczegół akurat ^^ piękny jest. Jak tylko dorwę się do kompa to ustawię w podpisie <3 dziękuję pięknie za art Szydzio ^^
Mnie się wydaje, że ciut za mały łeb, ale czy ja się znam na rysowaniu? Nie, więc to tylko moje odczucie przestrzenne
A co do całego smoka - epicki i aż się nie mogę doczekać Cichego w Twoim wykonaniu, bo jak widzę, coraz lepiej ci wszystkie prace wychodzą, a więc ćwicz!
- mistyk: Raz na walkę smok ma 1 dodatkowy sukces do ataku magicznego. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona.
- wybraniec bogów: Smok ma dodatkowy 1 sukces przy rzutach na dowolnie wybraną przez siebie akcję raz na pojedynek, misję czy polowanie.
Płeć: Samiec Księżyce: 94 Rasa: Pustynny Partner: Kto się odważy?
Wysłany: 2015-12-28, 22:51
Może faktycznie ;_; Dość długo go robiłam, zaczęłam daawno temu i miałam zawiechę, bo futro, pióra (nigdy więcej!). Teraz dokończę Szkwał, bo już prawie gotowy, a potem Cichy, o ile też nie złapię zawiechy.
Dziękuję, Zbierająca, za to nieocenione potwierdzenie.
[ Dodano: 2015-12-28, 23:45 ]
Pokolorowany Z wodą się już nie bawiłam, wątpię, by wyszło mi to na dobre (klik, by powiększyć)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum