Całość postaci ma charakter. Serio. (zachowałaś nawet "szyszki" z pierwszego ava którego używałem xD)
Nie myślałem, że to może wyglądać tak dobrze O.o
_________________ Błysk by: Alecto, Arijka; Ruda
Special thanks to: Śmiechajka za aktualny av ^^ Posiadane przedmioty: 2x Szafir, 6x Koral, Turkus;
2/4 mięsa, 2/4 owoców (jabłka)
Atuty:
Grupa pierwsza: Ostry wzrok (dodatkowa kość przy testach na poszukiwanie kamieni szlachetnych)
Grupa druga: Niestabilny (dodatkowa kość przy testach na magię, jednak w przypadku niepowodzenia otrzymanie maksymalnej możliwej rany)
Grupa trzecia: -
Grupa czwarta: -
Edit: I Tobie, Błysku xD Cieszę się, że się podoba, serio. Tylko nie wiem, o jakie szyszki chodzi, nie wzorowałam się na poprzednim avku, mówiąc szczerze xD A Kolor oczek zmieniałam parę razy.
[ Dodano: 2016-01-22, 03:57 ]
Przepraszam, znowu rysowałam, zamiast odpisywać na posty x.x
_________________ "Szaleństwo nie jest niedorzeczne: otóż im bardziej szalone, tym bardziej logiczne, tym bardziej wyrafinowane, tym bardziej wymowne, tym bardziej olśniewające." George Bernard Shaw
"[...] szaleństwo, prawdziwe szaleństwo zdolne jest przebić pięścią mur."Terry Pratchett
Atuty:
~ Silny(jednorazowo +1 do Siły) ~ Chytry przeciwnik(w czasie pojedynku/misji/raz na dwa tygodnie w polowaniu/wyprawie smok może utrudnić akcję swojego przeciwnika, który ma dodatkowe +1 do ST) ~ Czempion(Raz na walkę smok ma 1 dodatkowy sukces do ataku fizycznego. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona.)
Niedługo forum zaleje fala awatarów od Szydzia o.o ale powiem ci.. Popielaty jest po prostu wow! Wygląda ekstra te cienie i wygięta szyja. No i ślina <3 bwahah. Cudownie patrzeć jak szybko poprawił się twój styl ^^
Jest... Cudowny! A, niech avki Szydzi zaleją forum, będzie co podziwiać ^^ Wycieniowane, świetne połączenie kolorów, a przede wszystkim... Te twoje jaszczury są takie smocze, strasznie Cię za to ubóstwiam!
Tłem się nie masz co martwić, bardzo ładne ci wyszło. I też doskonale dobrane! Dodaje takiej... Tajemniczości Popielatemu. Chociaż to tylko takie moje wrażenie .-.
Teraz tylko wrócić do domu i móc cieszyć oczy większą rozdzielczością *.*
Chłodniku, dziękuję! <3 Ale jednak lepiej nie, nie ma co porównywać z avkami Harriet, to zupełnie inna liga ^^
Popiel, super, że Ci się podoba, to najlepsze, jak osobie, dla której się rysuje, art przypada do gustu.
Jeśli ktoś nie ma, co wsadzić na avka, to niech pisze, narysuję, gdy będę miała czas.
Od adepta wzwyż, bo pisklaki często odchodzą.
_________________ "Szaleństwo nie jest niedorzeczne: otóż im bardziej szalone, tym bardziej logiczne, tym bardziej wyrafinowane, tym bardziej wymowne, tym bardziej olśniewające." George Bernard Shaw
"[...] szaleństwo, prawdziwe szaleństwo zdolne jest przebić pięścią mur."Terry Pratchett
Atuty:
~ Silny(jednorazowo +1 do Siły) ~ Chytry przeciwnik(w czasie pojedynku/misji/raz na dwa tygodnie w polowaniu/wyprawie smok może utrudnić akcję swojego przeciwnika, który ma dodatkowe +1 do ST) ~ Czempion(Raz na walkę smok ma 1 dodatkowy sukces do ataku fizycznego. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona.)
Obiecałem po powrocie napisać co i jak A więc już piszę (bardzo ogólnie mi schlebia, że moja postać jest obecnie twoim avatarem na dA xD): Smok tak jak już pisałem, cudny, idealnie oddaje Cichego, który już nie jest takim potulnym barankiem, jak kiedyś. Widać w tej pozie dozę pewności siebie i drapieżności, czyli to, co tygryski lubią najbardziej. Kolor smoka - idealny. Tło, na które narzekasz, jest też świetne (choć myślę, że cień rzucany na wodę powinien być większy xD). Mazaje, jak ktoś fajnie to nazwał pod obrazkiem, są dobre, aczkolwiek za cienkie, ale to tylko drobny szczegół. Cała reszta - no nie kłamałaś mówiąc, że narysujesz lepiej ^^ Zgodnie z obietnicą, zamieniam także arty w podpisie.
- mistyk: Raz na walkę smok ma 1 dodatkowy sukces do ataku magicznego. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona.
- wybraniec bogów: Smok ma dodatkowy 1 sukces przy rzutach na dowolnie wybraną przez siebie akcję raz na pojedynek, misję czy polowanie.
A jednak, jest komentarz. I to taki konstruktywny <3
Jakoś mordka Cichego mi pasuje na avka, jeśli Ci to nie przeszkadza, to jeszcze jakiś czas tam zostanie xD.
Cieszę się, że się podoba - piszę to zawsze, ale to szczera prawda. Kolor poprawiałam parę razy, by pasował do "miedzianego" xd
Co do tła, szczególnie wody - masakra. Muszę dużo poćwiczyć martwą naturę.
Hehe i zgodnie z obietnicą, zapomnij o tamtym bazgrole i nikomu nie pokazuj xD
Atuty:
Pisklę, Adept Młoda by Szkarłat ATUTY:
I: Wrodzony talent
II: Empatia - Przy testach mediacji -2 ST. Przy nakładaniu kompanowi więzi -2 ST.
III: Nieugięty - Jeśli smok mdleje z powodu ran, może zadać przeciwnikowi cios, przed którym przeciwnik ma +4 ST do obrony
IV: Znawca terenów - Ran na dwa tygodnie dodatkowa sztuka poszukiwanego kamienia/ 4/4 pożywienia
V: Wybraniec bogów - Smok ma dodatkowy 1 sukces przy rzutach na dowolnie akcję raz na miejsce lub na tydzień wszędzie indziej
Mechaniczne: Kryształ Pojętnego (w formie naszyjnika z dziczycz kłów), Kryształ Szamana, Kryształ Kolekcjonera(nał), Kryształ Szczodrobliwego(nienał)
Fabularne, zwykle noszone na sobie: różowy kwarc na rzemyku
Pewnie, przecież to twoja praca niech ładnie się prezentuje na avie
(i tak mam tamtego "bazgroła" zapisane xD Ale postaram się go nie upubliczniać xD acz i tak ten "bazgroł jest lepszy od jakichkolwiek moich prób, dlatego już nawet nie próbuję)
- mistyk: Raz na walkę smok ma 1 dodatkowy sukces do ataku magicznego. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona.
- wybraniec bogów: Smok ma dodatkowy 1 sukces przy rzutach na dowolnie wybraną przez siebie akcję raz na pojedynek, misję czy polowanie.
Nuda i brak internetu spowodowały nabazgrolenie jakiegoś randoma xD Może kiedyś zrobię z niego jakąś moją postać. Rysowany raczej na szybko, a imię nadała mu moja druga połówka.
Atuty:
Fajny Bardzo pasuje mi do Ognia xD Taki syn Oprawcy (ale to już chyba niewykonalne?)
Ania lubi to!
Podoba mi się, szacun za tą dolną szczękę, ja w życiu bym nie dała rady czegoś takiego zrobić. Ogólnie przypomina mi Pożeracza Księżyca, nie licząc kolorków rzecz jasna. No i imię, najlepsze z tego wszystkiego
Dziękuję Wam pięknie! To była czysta improwizacja, miałam ochotę narysować jakieś napakowane bydlę. Cichy, mi też jakoś pasuje do Ognia
Atuty:
Jasne, ale mam bardzo dużo do roboty, więc nie wiem, kiedy będzie. Napisz cechy wyglądu, najlepiej od myślników, na PW i jeśli chcesz jakąś pozę czy inne dodatki, to też.
Atuty:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum