Ah, o to chodziło :,c No cóż, pomyłki są, ale mam nadzieję, że się podoba
Następna 5. Ailla. Mimo tego, że używałam ołówka miękkiego wyszedł dość jasny, więc mało widoczny. Dlatego dodałam "automatyczny kontrast", który pokazuje... wszystko (tu). Polecam wersje bez przeróbek, ta druga raczej służy ukazaniu detali Poza tym wyprzedzę pytanie - tak, nie umiem rysować futra xD
Btw. Zauważyliście, że na obrazku szydercy napisałam datę 2015? o__o
Ekwipunek:
# Pożywienie:Mięso 5/4 | Owoce 0/4 # Kamienie szlachetne:5 [bursztyn, malachit, onyks, diament, akwamaryn]
# Inne:5x lulek czarny, runa ataku pazura, runa ochrony przed pazurem
# Niefabularne: 2x żeton złoty, 2x żeton srebrny, możliwość zdobycia kompana o wartości 3 kamieni szlachetnych
A tak btw, jak już tu piszę xD Świetne prace Ci wychodzą! Ten futrzak jest mega. Ale popieram Szydercę, jak dla mnie miękkimi lepiej się rysuje. Sama używam zazwyczaj HB, H i 3B do rysunków czy tam szkiców.
_________________ >>Przedmioty posiadane:
Mięso/owoce:- Kamienie: - Inne:- Mechanicznie:żeton srebrny x2, żeton brązowy x3, dowolny atut na okres 2 tygodni, możliwość darmowego zdobycia kompana wycenionego na 3 kamienie [po Zapalającej Gwiazdy]
Hm... Szkoda, że masz łuski. Przez to mam małe opory, bo zamierzam skupić się na szlifowaniu umiejętności futerkowania ;,c W sumie już myślałam czy jej nie narysować i Ci nie sprezentować, bo ma bardzo unikatowy wygląd - taka papużka.
Portret czy całą sylwetkę?
Ekwipunek:
# Pożywienie:Mięso 5/4 | Owoce 0/4 # Kamienie szlachetne:5 [bursztyn, malachit, onyks, diament, akwamaryn]
# Niefabularne: 2x żeton złoty, 2x żeton srebrny, możliwość zdobycia kompana o wartości 3 kamieni szlachetnych
Prześliczny *^* Chociaż mało widoczny, co męczy moje oczy, bo cały czas się w niego wpatruję xD
Wybraniec Bogów ~ Smok ma dodatkowy 1 sukces przy rzutach na dowolnie wybran? przez siebie akcj? raz na pojedynek, misj? czy polowanie
Knąber, jak chcesz poćwiczyć futerkowanie, to polecam Ważkę
Prace zarówno Twoje jak i Uśmiechu mi się bardzo podobają. Z Krnąbrowych jak na razie Szyderca najbardziej
Chytry przeciwnik - W czasie pojedynku/misji/raz na dwa tygodnie w polowaniu/wyprawie smok może utrudnić akcję swojego przeciwnika, który ma dodatkowe +1 do ST. Mistyk - Raz na walkę smok ma 1 dodatkowy sukces do ataku magicznego. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona.
No cóż, ponownie sięgnęłam po mój ołówek i zrobiłam prace zarówno dla Aluzji i Pierzaka. Są to prace na szybko i cóż - tak wyobrażam je sobie ja. Jeżeli będą jakieś błędy, śmiało!
6. Pierzasta Łuska (nawet korzystając z tutoriali, nie potrafię futerkować. Chyba mam po prostu odchyły XD)
7. Dwuznaczna Aluzja (praca zrobiona tak "na szybko", choć jak dla mnie efekty zadowalające. Właśnie tak wyobrażam sobie grzeszną - zero wdzięku >.<)
Ekwipunek:
Oooo dziękuję ^^ Ślicznie wyszło Aluzja też bardzo mi się podoba ;>
Chytry przeciwnik - W czasie pojedynku/misji/raz na dwa tygodnie w polowaniu/wyprawie smok może utrudnić akcję swojego przeciwnika, który ma dodatkowe +1 do ST. Mistyk - Raz na walkę smok ma 1 dodatkowy sukces do ataku magicznego. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum