Hmmm... nie będę oryginalna i również wciepnę jakieś swoje rysunki.
W końcu skoro jest możliwość to aż grzech nie skorzystać!
Nie będę tu dodawać nic, co nie związane jest z forum. Jeżeli zaś chcecie zobaczyć jakieś inne moje 'wyroby' to zerknijcie tutaj http://hienkaaaaaaa.deviantart.com/
Mogę robić avatary lub jakieś luźne szkice z waszymi smokami, jeżeli oczywiście będziecie chcieli. Jak popytu nie będzie, to po prostu będę spamować pyszczkiem Piaskowej.
Pierwszy rysunek; Bezkresna Galaktyka, na wymianę. Miała być robiona na kartce ale pobrałam niedawno program który sprawił, że wzięła i jakoś sama z siebie się narysowała xD
Naprawdę, Paint Tool SAI to mistrzostwo q-q
Czempion | (+ 1 sukces do ataku fizycznego)
Jesteście tacy kochani! Muszę się szybko zabrać za moją stronę wymiany xD
Mówisz, że ten SAi jest bardzo fajny? Mi jak na razie bardzo podoba się Krita, ale być może wypróbuję ten program :d
Chytry przeciwnik - W czasie pojedynku/misji/raz na dwa tygodnie w polowaniu/wyprawie smok może utrudnić akcję swojego przeciwnika, który ma dodatkowe +1 do ST. Mistyk - Raz na walkę smok ma 1 dodatkowy sukces do ataku magicznego. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona.
Ale przecież zacny av masz o:
Chyba, że chcesz wygląd Hipno jakoś bardziej pod swój zamysł dopasować. Wyślij priva z dokładnym opisem jej pyszczka. Wiem, że masz to w KP ale przed rysowaniem tego czego nie widzę, wolę się z milion razy dopytać czy jest dobrze.
Ładnie to tak się ukrywać? :< Nigdy wcześniej cię nie zauważyłem na dA!
Coś, o czym powinienem powiedzieć już wcześniej: Najmocniej przepraszam wszystkich którzy przez moją nieobecność mieli zatrzymane postępy w fabule. Ostatnie 10 księżyców tej postaci były trudne. Nie miałem własnego prywatnego dostępu do forum oprócz komórki, a później miałem wyjazd do Niemiec. Próbowałem jeszcze przez pierwsze tygodnie jakoś dać radę, ale z czasem po prostu mój optymizm sam mnie oszukał. Rozwiązanie było proste, wystarczyło żebym zgłosił nieobecność. Długą. A jednak z jakiegoś powodu uznałem że dam radę, skupię się na najważniejszych rzeczach i gdy uzyskam jakiś swobodniejszy dostęp do forum, to również wznowie fabuły oraz rozpocznę kolejne, obiecane innym userom.
No, raczej już tej obietnicy nie spełnię. Dziękuje więc wszystkim za przeprowadzone fabuły, bo każda z nich była wyjątkowa. Szczególnie dziękuje temu murzynowi, temu piasku, kurczaku, brykietowi, tej, co poczęstowała mnie ciasteczkami, grubemu chłopcu, skwarkowi, gfghh, wicherkowi, Apo, siłce, waszce i wszystkich innych, o których nie wspomniałem a wspomnieć należeć by było. Wielbię was wszystkich <3
Nie poddawaj si?rozpaczy.?ycie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marze?, jest tylko zupe?nie inne. Zatem, Gość, b?d?cie wierni, id?cie.
Atuty: Inteligentna Niezdarna Wojowniczka ~ Kiedy smok jest atakowany fizycznie, atakuj?cy ma dodatkowe +1 do ST;
Nieugi?ta ~ Pod koniec walki, je?li smok mdleje z powodu otrzymanych ran, mo?e zada? swojemu przeciwnikowi cios, przed którym obrona jest niemo?liwa;
Wybraniec Bogów ~ Smok ma dodatkowy 1 sukces przy rzutach na dowolnie wybran? przez siebie akcj? raz na pojedynek, misj? czy polowanie
Widmowy
Oj na dA bardzo łatwo zniknąć. Tyle genialnych ludzi jest, że trudno się przez to przebić xD
Ulotna
Z wielką chęcią narysuję >3
Nie poddawaj si?rozpaczy.?ycie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marze?, jest tylko zupe?nie inne. Zatem, Gość, b?d?cie wierni, id?cie.
Atuty: Inteligentna Niezdarna Wojowniczka ~ Kiedy smok jest atakowany fizycznie, atakuj?cy ma dodatkowe +1 do ST;
Nieugi?ta ~ Pod koniec walki, je?li smok mdleje z powodu otrzymanych ran, mo?e zada? swojemu przeciwnikowi cios, przed którym obrona jest niemo?liwa;
Wybraniec Bogów ~ Smok ma dodatkowy 1 sukces przy rzutach na dowolnie wybran? przez siebie akcj? raz na pojedynek, misj? czy polowanie
To i może Leśnego narysujesz? Ale tak jak już wspominałem, ja jestem kompletnym beztalenciem do rysowania :<
- mistyk: Raz na walkę smok ma 1 dodatkowy sukces do ataku magicznego. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona.
- wybraniec bogów: Smok ma dodatkowy 1 sukces przy rzutach na dowolnie wybraną przez siebie akcję raz na pojedynek, misję czy polowanie.
Nie ma sprawy, poćwiczę sobie smoki dzięki temu xD
- niezdarny wojownik: Kiedy smok jest atakowany fizycznie, atakujący ma dodatkowe +1 do ST. Atut uniemożliwia zostanie wojownikiem i łowcą.
- mistyk: Raz na walkę smok ma 1 dodatkowy sukces do ataku magicznego. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona.
- wybraniec bogów: Smok ma dodatkowy 1 sukces przy rzutach na dowolnie wybraną przez siebie akcję raz na pojedynek, misję czy polowanie.
Przy takim boskim refie tylko boje się, że coś zniszczę ale ok xD
[ Dodano: 2015-04-10, 20:02 ]
Jeszcze Leśny i Szydziak z tego co pamiętam.... jak ktoś chce to mogę go narysować. Zgłaszać się póki mam czas xD
A tymczasem zbiór avatarów które przyszło mi już robić (jakieś archiwum zawsze się przyda)
Praca dla Ulotnej
Walka Piaskowej i Hipnotyzującej
Rany takie cudowne, nie mogłam się powstrzymać xD
Piaskowa i Złuszczona c:
Ooo.. Nie pomyślałbym że Oczywisty i Zapomek to też twoje dzieło.
Bardzo mi się podobają twoje prace. Z tych najnowszych, najbardziej walka Piaskowej i Hipno. Ulotna oczywiście również profesjonalnie. *-* Tylko.. Nie jest taka.. zbyt niegrzeczna? xDD
Machniesz Widmowego..? .-.
Coś, o czym powinienem powiedzieć już wcześniej: Najmocniej przepraszam wszystkich którzy przez moją nieobecność mieli zatrzymane postępy w fabule. Ostatnie 10 księżyców tej postaci były trudne. Nie miałem własnego prywatnego dostępu do forum oprócz komórki, a później miałem wyjazd do Niemiec. Próbowałem jeszcze przez pierwsze tygodnie jakoś dać radę, ale z czasem po prostu mój optymizm sam mnie oszukał. Rozwiązanie było proste, wystarczyło żebym zgłosił nieobecność. Długą. A jednak z jakiegoś powodu uznałem że dam radę, skupię się na najważniejszych rzeczach i gdy uzyskam jakiś swobodniejszy dostęp do forum, to również wznowie fabuły oraz rozpocznę kolejne, obiecane innym userom.
No, raczej już tej obietnicy nie spełnię. Dziękuje więc wszystkim za przeprowadzone fabuły, bo każda z nich była wyjątkowa. Szczególnie dziękuje temu murzynowi, temu piasku, kurczaku, brykietowi, tej, co poczęstowała mnie ciasteczkami, grubemu chłopcu, skwarkowi, gfghh, wicherkowi, Apo, siłce, waszce i wszystkich innych, o których nie wspomniałem a wspomnieć należeć by było. Wielbię was wszystkich <3
Płomień Pustyni [/url] | Oddech Pustyni | Piaskowa Łuska | Piasek Chwilowo nie prowadzę nauk!
Jeżeli nie odpisałam w ciągu trzech dni, nie bójcie się wysłać notki z przypomnieniem :3 Atuty: Wytrwały
Chytry przeciwnik | (+ 1 ST dla przeciwnika)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum