Nie wiedziałam czy coś takiego jest, ani gdzie to wcisnąć, więc w razie czego do przesunięcia będzie. Temat ma służyć pisaniu o wszelkich problemach natury technicznej z SWS.
Więc tak, nie działa mi Shoutbox, czy jeszcze komuś też nie działa i czy wiadomo o co z tym chodzi?
Nie działa ShoutBox, wyświetla się błąd przy wysyłaniu posta, nie widać niektórych tematów ze strony głównej. Już tak było ze dwa miesiące temu, podejrzewam że błąd serwera.
Nigdy nie ulegnę nigdy nie ulegnę wam - nie
Kto nie dotrze do fal nie popłynie na ich grzbiecie
A wy tak właśnie chcecie
Nigdy nie ulegnę nigdy nie ulegnę wam - nie
Chcę wolnym być chcę żyć
Posiadane: Kwiat dzikiej róży wczepiony w grzywe
[color=#E0FFFF]
Ale smutno tak bez SB ._. jakby pół forum zabrali :smokAAA:
# Ostry węch # Dodatkowa kość do testu Percepcji opartego na węchu [zdobycz i zioła] # Szczęściarz # Odwrócenie porażki akcji na 1 sukces raz na 2 tygodnie [następny 14.11.] # Mistyk # +1 sukces do ataku magicznego raz na walkę # Wybraniec bogów # +1 sukces do akcji raz na walkę/polowanie/raz na tydzień w leczeniu/raz na dwa tygodnie w polowaniu łowcy/misji [następny 13.11.] # Opiekun # -2 ST dla kompana
~ Lothric (80ks) R.I.P. Best friend forever~
Naładowany Kryształ Ideału/ Gladiatora
Głos Daru || Muzyka Daru | złoty dublon 03.19, srebrny 06.19, 07.19, 08.19, 09.19 ||Dialogi #789aa0
Chytry Przeciwnik
W czasie pojedynku/misji/raz na dwa tygodnie w polowaniu/wyprawie smok może utrudnić akcję swojego przeciwnika, który ma dodatkowe +1 do ST Następne użycie na polowaniu 19 maja.
Poszukiwacz
Raz na dwa tygodnie smok znajduje na polowaniu klejnot, niezależnie od tego czy go szuka. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona. Następne użycie na polowaniu 11 maja.
Znawca Terenów
Raz na dwa tygodnie smok napotyka na polowaniu/wyprawie dodatkową zdobycz (dającą 4/4 mięsa), kamień czy dorodne zioło (w zależności od tego czego akurat szukał) Następne użycie na polowaniu 11 maja.
Wybraniec Bogów
Smok ma dodatkowy 1 sukces przy rzutach na dowolnie wybraną przez siebie akcję raz na pojedynek, misję czy polowanie (w polowaniu łowcy raz na dwa tygodnie, uzdrowiciel może używać tego atutu raz na tydzień bez względu na miejsce w fabule, atut tyczy się wtedy obu etapów leczenia) Następne użycie na polowaniu 19 maja.
I Szczęściarz: W przypadku akcji rozsądzonej niepowodzeniem (lub akcji utrudnionej) Atut daje automatyczny 1 sukces. Do użycia w pojedynczej akcji raz na dwa tygodnie w polowaniu/misji/jednym z etapów leczenia lub raz na pojedynek.
II Chytry przeciwnik: W czasie pojedynku/misji/raz na dwa tygodnie w polowaniu/wyprawie smok może utrudnić akcję swojego przeciwnika, który ma dodatkowe +1 do ST.
III Mistyk: Raz na walkę smok ma 1 dodatkowy sukces do ataku magicznego. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona.
Fabuły: 4-6 Przedmioty: 2x róg jednorożca, kosmyki włosów matki i ojca
Wysłałam już ten raport do admi.
Dotyczy to też jak Opętana pisała: odpowiedzi w niektórych tematach a także edycji postów.
# Ostry węch # Dodatkowa kość do testu Percepcji opartego na węchu [zdobycz i zioła] # Szczęściarz # Odwrócenie porażki akcji na 1 sukces raz na 2 tygodnie [następny 14.11.] # Mistyk # +1 sukces do ataku magicznego raz na walkę # Wybraniec bogów # +1 sukces do akcji raz na walkę/polowanie/raz na tydzień w leczeniu/raz na dwa tygodnie w polowaniu łowcy/misji [następny 13.11.] # Opiekun # -2 ST dla kompana
Głos Daru || Muzyka Daru | złoty dublon 03.19, srebrny 06.19, 07.19, 08.19, 09.19 ||Dialogi #789aa0
btw ktoś wie, kto aktualnie jest Mistrzem Gry? Tym co się loguje na konto ~Mistrz Gry. Bo coś długo jest nieobecny, a przyznam, że ciąży mi ta przedawniona fabuła z Ksihenku xD
I Szczęściarz: W przypadku akcji rozsądzonej niepowodzeniem (lub akcji utrudnionej) Atut daje automatyczny 1 sukces. Do użycia w pojedynczej akcji raz na dwa tygodnie w polowaniu/misji/jednym z etapów leczenia lub raz na pojedynek.
II Chytry przeciwnik: W czasie pojedynku/misji/raz na dwa tygodnie w polowaniu/wyprawie smok może utrudnić akcję swojego przeciwnika, który ma dodatkowe +1 do ST.
III Mistyk: Raz na walkę smok ma 1 dodatkowy sukces do ataku magicznego. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona.
Wydaje mi się że z powodów technicznych można mu głód wstrzymać :') tylko zaznaczyć gdzieś datę.
ShoutBox został naprawiony.
Shoutbox buguje się, kiedy użytkownik napisze na nim odpowiednią sekwencję znaków. Sprawa została załatwiona.
Problemy z forum to najprawdopodobniej od strony serwera, i już ich chyba nie ma.
Tyle ode mnie.
Ostatnio zmieniony przez Administrator 2016-09-21, 17:24, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum