Punkty 4 i 5.. niektóre rzeczy nie powinny wychodzić z szafy xD Nie mam na myśli, że fuj.. tylko ja swoje stare prace ukryłam z dala od ludzkich oczu, plus za odwagę
Pierniki (?) wyglądają super!! Mógłbyś do mnie wpaść i zrobić podobne na święta.. proszę!! Aż nabrałam ochoty na ciastko.. Witraż super, zawsze podobały mi się prace, które ogólnie wyglądają nie pozornie ale nałożone na szybę, zyskują milionkrotnie
Moim faworytem z twojej twórczości są wiersze. Nie wiedziałam, że tak pięknie piszesz Ig! Przeczytałam dwukrotnie i różne emocje mi się odmalowały w głowie. Na prawdę piękne ci powiem
Atuty: I Spostrzegawczy - Jednorazowo +1 do Percepcji
II Chytry przeciwnik - W czasie pojedynku/misji/raz na dwa tygodnie w polowaniu/wyprawie smok może utrudnić akcję swojego przeciwnika, który ma dodatkowe +1 do ST.
III Poszukiwacz - Raz na dwa tygodnie smok znajduje na polowaniu klejnot, niezależnie od tego czy go szuka. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona. Ostatnie użycie: 25.12.15
A gdybym powiedział, że umiesz? To nie jest trudne, wystarczy chcieć... Gwarantuję, że po jednej rozmowie na skajpie (kurde, muszę sobie kupić kamerkę) dasz radę złożyć własnego smoka. Jest tylko jeden problem: do tego trzeba czasu, albo taniej siły roboczej (nazywanej czasem przyjaciółmi). Na chińskiego zeszły 422 moduły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum