Stado: Wody Płeć: Skrajny Księżyce: 16 Rasa: Samica Opiekun: Nieposkromione Wody Oceanu Mistrz: Esencja Maddary Partner: Jeszcze za młoda na to
Wiek: 35 Dołączyła: 11 Sty 2014 Posty: 32 Skąd: Z błękitnego jaja
W tym temacie pytamy się o radę innych użytkowników. Może to dotyczyć wyboru imienia, nowego avka lub innych rzeczy, nawet tych niekoniecznie związanych z forum.
Atuty: > Spostrzegawczy - Jednorazowo +1 do Percepcji. > Chytry przeciwnik - W czasie pojedynku/misji/raz na dwa tygodnie w polowaniu smok może utrudnić akcję swojego przeciwnika, który ma dodatkowe +1 do ST. > Atut grupy III > Atut grupy IV (1) > Atut grupy IV (2)
~ Przez wzgląd na brak czasu szkolę i pomagam w nauce TYLKO uzdrowicielom oraz klerykom! ~ Nie szkolę więcej, niż 2 naraz! ~ Nie zawsze mam czas czytać każdy post, więc jeśli jestem gdzieś potrzebna, wzywajcie mnie korzystając zPW.
Chciałabym znać opinię który avek jest lepszy. Ten stary z tamtego forum czy obecny?
Przerwać pasmo niepowodzenia.
Chciałabymuzdrawiać z samotności,
Darowaćuśmiech,
Zmienićświat i bezwzględną rzeczywistość.
Chciałabym by łzy nie istniały,
By słońce tylko wschodziło,
I swoimi promieniami cieszyło by to o czymmarzę,
Snem się tylko nie okazało,
Kiedy otworzę oczy.''
Moim zdaniem ten stary, ale zawsze możesz poszukać czegoś innego
- Utalentowany
- Magiczny Śpiew - Jeśli smok zanuci podczas swojej akcji, jego przeciwnik gubi swoją turę (nie może obronić się przed atakiem nucącego lub nie przeprowadza swojego ataku). Do użycia raz na pojedynek/misję/polowanie.
Posiadane: - pożywienie: 4/4 [mięso]
- kamienie: szmaragd, onyks, ametyst, opal
- inne: kolczyk z dwóch oczu Enta zawieszone na lewym uchu na srebrnym sznureczku z włosów Driad
Eliksiry: Leczące: rany ciężkie, rany średnie
Usprawniające: zręczność, siłę
Ochronne: przed atakiem fizycznym
PH: 4
Żetony: 2x brązowy, złoty
..Prosiłabym o pomoc w wybraniu imienia dla Vento jako Adepta.. Byle adekwatne do za równo wyglądu, jak i charakteru.
Dziękuję za chęci pomocy.. Wiem, że zrobiłyście, co mogłyście, lecz jestem strasznie wybredna, nie chcąc was obrażać w jaki kolwiek sposób. I jeszcze raz - Po prostu, dziękuję.
Zapytałam dziecko niosące świeczkę: – Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. – Powiedz mi, dokąd teraz odeszło – odparł. – Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi.
Ostatnio zmieniony przez Zagubiona Łuska 2014-02-19, 16:11, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Usiądź przy mnie - opowiem ci, jak wygląda wiosna.
Jak kwiaty rozkwitają na twoich oczach,
jak mroźna noc przemienia się w mglisty poranek i słoneczny dzień.
Chcę, byś usłyszał, jak niesie się echo pierwszego trelu skowronka,
jak zawodzą gile wracające na północ.
Chcę, abyś poczuł, jak spada zimny deszcz,
jak trawa rośnie pod twoimi stopami.
Przyjrzyj się, usłysz, poczuj.
Nie myśl.
To bardzo przeszkadza wiośnie.
Ah, zdaję sobie z tego sprawę.. Dlatego też wybrałam to Imię. Z Wiatrem łączę imię dorosłej rangi, zaś z roślinami Adepta. Tak będzie lepiej..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum