Temat jedynie do zwykłego, ogólnego rozeznania się, czyli kto wg Was powinien zostać czwartym Adminem?
Cóż...ja się słabo na tym znam, ale najbardziej widziałabym na tym stanowisku Kruczopiórego lub Szemrzące Leszczyny. Myślę, że każde z nich dobrze dałoby sobie radę jako Admin.
A jak Wy uważacie?
Ostatnio zmieniony przez Figlarne Serce 2016-11-18, 14:24, w całości zmieniany 3 razy
Nie znam tutaj zbytnio wszystkich, ale jak tak sobie patrzę, to widzę, że właśnie Kruczopióry by się nadawał <D No i Leszcz też, ale głównie przez moją osobistą sympatię <D *trzyma kciuki za Leszcza*
Stado: Wody Płeć: Skrajny Księżyce: 68 Rasa: Samiec Opiekun: Przebłysk Jutra Mistrz: Mama w papierach, w praktyce wszyscy Partner: Zgon.
Dziwny temat. Przecież i tak nie mamy wpływu na to, kto nim zostanie. Zgłosi się chętny, Adminki uznają, że się nadaje i witamy. Takie gdybanie jest trochę bez sensu, moim zdaniem xd
Posiadane: Mięso - 10/4
Kamienie Szlachetne - 4
Inne - Naszyjnik z piórkiem Duszka, naszyjnik po Przebłysku Jutra
Atuty: - Ostry Wzrok
Wszystkie testy percepcji na polowaniu oparte na zmyśle wzroku mają dodatkową kość.
- Chytry Przeciwnik
W czasie pojedynku/misji/raz na dwa tygodnie w polowaniu/wyprawie smok może utrudnić akcję swojego przeciwnika, który ma dodatkowe +1 do ST.
- Czempion
Raz na walkę smok ma 1 dodatkowy sukces do ataku fizycznego. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona.
- Wybraniec Bogów
Smok ma dodatkowy sukces przy dowolnej akcji, raz na pojedynek/polowanie
- Poświęcenie
Raz na atak smok może dodać jeden sukces kosztem rany lekkiej.
To je Płacz Aniołów. One płaczą nad jego duszą. (c) Śnieg, marzec 2k17 Żetony: jedynie dźwięk pustki
To kogo my byśmy chcieli widzieć w roli Administratora niewiele ma znaczenia. Ważne, aby osoba ubiegała się do roli Admina i żeby w tym się sprawdzała. Bo sympatia do jednego usera, czy drugiego nie czyni z niego dobrego kandydata na Admina
- mistyk: Raz na walkę smok ma 1 dodatkowy sukces do ataku magicznego. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona.
- wybraniec bogów: Smok ma dodatkowy 1 sukces przy rzutach na dowolnie wybraną przez siebie akcję raz na pojedynek, misję czy polowanie.
Pisałam, że to tylko temat do ogólnego rozeznania, no i po prostu jestem zwyczajnie ciekawa kto by tu kogo wytypował. Natomiast nasze kochane Admińskie Trio nie musi się tym wcale sugerować, bo i tak wiadomo, że same podejmą najlepszą decyzję.
I Szczęściarz: W przypadku akcji rozsądzonej niepowodzeniem (lub akcji utrudnionej) Atut daje automatyczny 1 sukces. Do użycia w pojedynczej akcji raz na dwa tygodnie w polowaniu/misji/jednym z etapów leczenia lub raz na pojedynek.
II Chytry przeciwnik: W czasie pojedynku/misji/raz na dwa tygodnie w polowaniu/wyprawie smok może utrudnić akcję swojego przeciwnika, który ma dodatkowe +1 do ST.
III Mistyk: Raz na walkę smok ma 1 dodatkowy sukces do ataku magicznego. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona.
Fabuły: 4-6 Przedmioty: 2x róg jednorożca, kosmyki włosów matki i ojca
^ Gdyby nie opcja powiększania może bym ci uwierzył
- mistyk: Raz na walkę smok ma 1 dodatkowy sukces do ataku magicznego. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona.
- wybraniec bogów: Smok ma dodatkowy 1 sukces przy rzutach na dowolnie wybraną przez siebie akcję raz na pojedynek, misję czy polowanie.
Nie naciskajcie. Chcecie stracić użytkowników? Jesteście na dobrej drodze.
Pomijając fakt nadawania się i nienadawania się, Kruczy już robi milion rzeczy na forum, a teraz najpewniej zostanie jeszcze Przywódcą. Bycie Adminem to nie chleb z masłem, sama na tym stanowisku długo nie posiedziałam.
To praca.
A do pracy nie zmuszamy, nie jesteśmy obozem niemieckim. Dlatego kandydaci powinni sami to przemyśleć. Chcecie dodatkowych Adminów - myślcie o tym, czy Wy się nadajecie, a nie czy inni się nadają.
Po co ten temat? Adminowanie jest jeszcze gorsze od przywódcowania i to bez uciechy grania postacią
Żuraw, tho
Kto nie dotrze do fal nie popłynie na ich grzbiecie
A wy tak właśnie chcecie
Nigdy nie ulegnę nigdy nie ulegnę wam - nie
Chcę wolnym być chcę żyć
Posiadane: Kwiat dzikiej róży wczepiony w grzywe
[color=#E0FFFF]
Ja tylko na luzie stwierdzam, że bycie Admem to nie coś tak lekkiego jak bycie Modem czy Przywódcą, bo od Adminowania urlopu nie ma (jak jest, to gracze marudzą)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum