Też postanowiłam się pochwalić postaciami moimi starymi, co prawda do ideału im daleko względem oryginału ale co tam ! ( najbliżsi oryginałowi są : Szafir i Buntownik)
Cichy Szafir
Złotooka - miała futro na całym ciele
Ironiczny Celebryta - daleki od pierwotnej wersji
Płomienisty Zdrajca
Błękitny Szkwał - daleki od oryginału, bo miał maleńkie skrzydła i rozdwojony ogon
Atuty:
I: Mocarny
II: Szczęściarz - W przypadku braku sukcesów podczas rozsądzania akcji lub rzutu na Wytrzymałość Atut zamienia ten wynik na 1 sukces. Do użycia raz na dwa tygodnie.
III:
IV:
Umberka Nie ma niestety swoich wspaniałych złotych łuseczek :'(
Umberka
Chytry przeciwnik- Potrafi rozproszyć przeciwnika swoją osobą dzięki czemu ten ma utrudnione działanie (W czasie pojedynku//raz na dwa tygodnie w polowaniu/wyprawie/misji smok może utrudnić akcję swojego przeciwnika, który ma dodatkowe +2 do ST.)
NESALA MIERZY 1,8 m WYSOKOŚCI, 8 m DŁUGOŚCI, 10 m ROZPIĘTOŚĆ SKRZYDEŁ.
Ostatnio zmieniony przez Wola Przeznaczenia 2017-04-30, 17:22, w całości zmieniany 3 razy
Nawet nie wiem czemu to robie skoro ten genereator jest tak beznadziejny ze az mnie boli patrzenie xD
Ma w sobie coś... uroczego robienie tych chudych szkap
Szczęściarz - W przypadku akcji rozsądzonej niepowodzeniem (lub akcji utrudnionej) Atut daje automatyczny 1 sukces.
Niezdarny Wojownik - Kiedy smok jest atakowany fizycznie, atakujący ma dodatkowe +1 do ST.
Mistyk - Raz na walkę smok ma 1 dodatkowy sukces do ataku magicznego. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona.
Posiadane:
Żeton: Srebrny x1 (23.09.14), Brązowy x1 (05.09.15)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum